Schoonmaakbedrijf Gooi

Schoonmaakbedrijf in Gooi en omgeving

Welkom bij de website van ons schoonmaakbedrijf, Better Clean. Wij zijn onder andere werkzaam in de plaats Gooi en omstreken. Wij weten ons te onderscheiden door de hoge kwaliteit die wij leveren. Maar ook in de milieuvriendelijke producten waar wij mee werken. Omdat er geen fosfaten of bleek in de schoonmaakmiddelen aanwezig is, kan er onmogelijk schade achterblijven op de vloer, meubels of het sanitair dat wij schoonmaken. Wat wel achterblijft is een verbluffend eindresultaat. Het oppervlak is grondig schoon en dat is waar wij naar streven. Wij kunnen de volgende opdrachten voor u uitvoeren:

  • Trappenhuizen
  • Sanitaire ruimten
  • Kantoren
  • Praktijken
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Gooi

Niet schoon, maar écht schoon!

Voor de klant is het prettig om te weten dat wij ons werk grondig uitvoeren. Dit is wat wij ook echt garanderen. Hierdoor weten wij onze klanten tevreden te maken en te houden. Daarom kunt u met een gerust hart uw schoonmaakklus uitbesteden aan ons schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in Gooi en omstreken. Wij leveren naast de uitstekende kwaliteit onze diensten voor een aantrekkelijke prijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze diensten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Ook kunt u uw vraag en gegevens achter laten op de contactpagina op de website. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.

Namens ons schoonmaakbedrijf, graag tot ziens bij u op locatie in Gooi!

   Schoonmaakbedrijf Huizen     Schoonmaakbedrijf Laren     Contact