Schoonmaakbedrijf Bussum

Schoonmaakbedrijf in omgeving Bussum

U bent op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in Bussum? Dan bent u bij Better Clean aan het juiste adres. In onze jaren lange ervaring die wij inmiddels hebben opgedaan, is een grondige schoonmaakklus aan ons wel besteed. Het leveren van uitstekende kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit komt omdat wij secuur te werk gaan en met de juiste middelen werken en dus zuinig zijn op uw spullen. Wij maken onder andere de volgende ruimtes schoon:

  • Sanitaire ruimten
  • Glasbewassing
  • Kantoren
  • Praktijken
  • Trappenhuizen
  • Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Bussum

Verwacht een uitstekende service

Omdat wij staan voor het leveren van uitstekende service, zorgt dit ervoor dat wij onze klanten tevreden houden. Tevens werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Dit betekent een lange levensduur van uw vloer, meubels en dergelijke. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen door de fosfaten of chemisch bleek een blijvende schade achter laten. Dit is wat wij kunnen voorkomen en daarom graag en zorgeloos mee werken.

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig die werkzaam is in Bussum of omgeving hiervan? Reken dan op de diensten die wij leveren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij gaan wanneer het u uitkomt graag aan de slag om u te laten zien waarom wij ons vak verstaan. Dit is het laten zien van een verbluffend eindresultaat. Graag tot ziens bij u op locatie!  

   Schoonmaakbedrijf Huizen     Schoonmaakbedrijf Gooi     Contact