Schoonmaakbedrijf Blaricum

Schoonmaakbedrijf in Blaricum en omstreken

Welkom bij Better Clean, het schoonmaakbedrijf dat zijn werkzaamheden uitvoert in Blaricum en omstreken. Omdat wij werken met milieuvriendelijke producten die geen fosfaten of bleek bevatten, weten wij op een professionele manier om te gaan met uw vloer, meubel of sanitair zonder hier beschadigingen op achter te laten door een agressieve stof uit een product. Het behoud van een lange levensduur van het oppervlak dat wij schoonmaken is natuurlijk gewenst! Tevens hanteren wij een aantrekkelijke prijs naast de goede kwaliteit en service die wij leveren. Wij verstaan ons vak en weten heel goed wat grondig schoonmaken inhoudt. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in ons vak, kunnen wij u deze kwaliteit en service garanderen. Wij hanteren ook een aantrekkelijke prijs voor de diensten die wij leveren.

Schoonmaakbedrijf Blaricum

Goed schoon is wel zo prettig

Ons schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in Blaricum, werkt met een enthousiast team dat bij elke klus er naar streeft om een verbluffend eindresultaat achter te laten. En dat is een goed schoon en glanzend eindresultaat. Wij leveren onze schoonmaakdiensten aan:

  • Praktijken
  • Sanitaire ruimten
  • Kantoren
  • Trappenhuizen
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging

Heeft u een vraag omdat u nieuwsgierig bent naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat op de website staat. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten. Namens ons schoonmaakbedrijf, graag tot ziens bij u op locatie in Blaricum.

   Schoonmaakbedrijf Huizen     Schoonmaakbedrijf Bussum     Contact