Gevelreiniging Almere

Gevelreiniging in Almere

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende gevelreiniging in Almere en zodoende bent u terecht gekomen op de website van Better Clean. Wij zijn een allround en kleinschalig schoonmaakbedrijf waar een persoonlijke service voorop staat. U kunt er op rekenen dat wij vakkundig werk afleveren!

Onze werkwijze

Er zijn diverse manieren om aanslag en vervuiling van een gevel te verwijderen. Dit is afhankelijk van het soort vervuiling. In de meeste gevallen reinigen wij met stoom. Het water wordt verwarmd en met een hogedrukspuit tegen de gevel gespoten. Dit is een efficiënte manier om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Is er sprake van verfresten of andere grote vervuiling, dan kunnen wij uw gevel ook chemisch reinigen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zonder agressieve stoffen. Wanneer wij klaar zijn met de gevelreiniging, zullen wij de gevel ook impregneren. Dit is erg belangrijk om beschadigingen te voorkomen. Zo wordt er geen water meer opgenomen of doorgelaten door de muur.

Gevelreiniging AlmereHeeft u interesse in onze gevelreiniging te Almere? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de situatie beter te kunnen beoordelen en zullen u vervolgens voorzien van een offerte. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij komen voor gevelreiniging langs in Almere, maar ook in Huizen, Bussen, Blaricum enzovoort.

   Schoonmaakbedrijf Huizen     Contact